Online Verkoop

BEWIJS VAN AUTHENTICITEIT  

Een aantal websites en online verkooppunten verkopen illegaal Environ producten. We wensen u hierbij te informeren dat het om niet erkende Environ® verdelers gaat daar Environ® geen enkel van haar producten via online verdelers verkoopt.
Alle authentieke Environ®  producten zijn in de Benelux uitsluitend en exclusief te verkrijgen via de erkende distributeur Environ®  Benelux N.V. en de door hen getrainde Environ®  professionals. Dit dient om u, gewaardeerde consument, te beschermen en te verzekeren dat u enkel producten ontvangt die van de hoogste kwaliteit zijn en waar wij garant voor staan. Environ®  Benelux N.V. kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de nadelige gevolgen van Environ®  producten die online aangekocht worden, of het nu bijwerkingen, allergieën of productie problemen betreft.
We maken u er graag attent op dat op deze websites valse en misleidende informatie staat en dat elk gebruik van het Environ® logo, de handelsnaam en het auteursrecht van Environ®  niet toegestaan is. Deze websites zijn bovendien niet conform de wet- en regelgeving die geldt in de Benelux.
Wanneer u Environ® producten aankoopt via de erkende verkooppunten, kunnen we u verzekeren dat de producten aan volgende criteria voldoen :
  • Meest vers beschikbare producten: onze Environ® producten worden enkel geproduceerd op vraag en gaan derhalve nooit gecontamineerd, vervalst of namaak zijn. De AVST en C quence producten zijn gecertifieerd door het Swiss Vitamin Institute.. http://www.environ.be/nl/wat-maakt-environsuprsup-uniek/swiss-vitamin-institute/ 
  • Gecontroleerd transport en stockage : onze producten gaan enkel via luchtvervoer met temperatuurmeting en zijn niet onderhevig aan temperatuurverschillen. Alle producten worden ook bewaard in strikt temperatuur gecontroleerde omstandigheden.
  • Gepersonaliseerde producten volgens individueel huidtype : Environ® producten bevatten krachtige en actieve ingrediënten. Enkel artsen en Environ getrainde professionals hebben de nodige opleiding gekregen om de juiste producten te kunnen adviseren die overeenstemmen met uw huidtype en –conditie.
  • Inachtname van de wettelijke verplichtingen : alle Environ® producten dienen goedkeuring en vrijgave te krijgen van het ministerie van Gezondheid, Financiën en de douane. Enkel de erkende Environ® verkooppunten in de Benelux verkopen producten die hieraan voldoen. Wanneer u producten online aankoopt van buiten de Europese Unie moet u douanekosten, BTW en soms ook invoerrechten betalen. De Europese Verordening 608/2013 inzake het optreden van de douane ten aanzien van goederen die inbreuk maken op intellectuele eigendomsrechten, verbiedt het binnenbrengen in de Europese Gemeenschap van nagemaakte goederen en door piraterij verkregen goederen. 
Bescherm uzelf en de gezondheid van uw huid door u te verzekeren dat u authentieke Environ® producten aankoopt. Controleer steeds de privacy policy, de terugname politiek en de identiteit van de online aanbieder. Indien u denkt ongewild illegale “Environ” producten aangekocht te hebben, vermijd uw mogelijke aansprakelijkheid door een volledige terugbetaling te vragen bij de online aanbieder en deze onwettige activiteiten aan ons te melden op admin@helene-v.com of bij de bevoegde instantie.